Predstavujeme vám našu najnovšiu kolekciu zásnubných prsteňov Twist Elegance. Táto kolekcia svoj názov nedostala náhodou. Oslavuje krásu a harmóniu s dôrazom na čistotu a jemnosť. Každý model je zhmotnením pôvabu, elegancie a jedinečnosti.

Pôvab a elegancia
Hlavnými znakmi kolekcie Twist Elegance sú jedinečné zakrivenia prsteňov, ktoré pridávajú každému modelu výnimočný charakter. Zakrivenia symbolizujú vašu cestu lásky, plnú harmónie a porozumenia. Elegantný dizajn odráža jedinečný vzťah medzi dvoma ľuďmi, ktorý je založený na láske a pevnej dôvere. Zásnubný prsteň z tejto kolekcie bude krásnym symbolom vášho večného sľubu.

Modrý tanzanit
U niektorých modelov máte možnosť výberu centrálneho kameňa. Vybrať si môžete medzi briliantom a tanzanitom. Špeciálne brúsený kameň krásne zachytí svetlo a dodá vášmu šperku neopakovateľný lesk. Číry zirkón symbolizuje čistotu a nevinnosť a modrý tanzanit pridáva dotyk elegancie a tajomnosti. Tanzanit je nádherný modro-fialový drahokam pochádzajúci z jediného známeho náleziska v Tanzánii a je až tisíckrát vzácnejší než diamant. Jeho zdroje sú obmedzené a jeho cena neustále rastie. Nákup takéhoto šperku má preto aj investičný potenciál.

Vyberte si svoj ideálny prsteň
Naše zásnubné prstene sú venované ľuďom, ktorí hľadajú viac než len šperk. Twist Elegance nie je len o šperkoch. Je o prepojení srdcí a vytváraní nezabudnuteľných momentov. Nechajte sa uniesť, očariť, inšpirovať a vyberte si prsteň, ktorý vám bude prinášať šťastie na vašej spoločnej ceste.

CELÁ KOLEKCIA